Hotel Savarin

Er is nog geen omschrijving toegevoegd

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. Het restaurant heeft al jaren lang naam opgebouwd als gastronomisch restaurant (aangesloten bij JRE), op 1 juni 2011 hebben het vijfsterren hotel en de cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet.
Restaurant, Hotel & Spa Savarin belooft u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Alle kamers beschikken over onder meer comfortabele Duxiana bedden, LED TV, Nespresso koffiemachine, waterkoker, minibar, broekenpers, badkamer met bad en/of regendouche en luxe badproducten van ComfortZone, toilet, vloerverwarming, airconditioning, badjas, slippers, föhn, bureau met aansluiting voor internet (zowel kabel en wifi), telefoon en kluis met stopcontact.
Rust en ontspanning staat in de het wellnesscentrum centraal. Wij bieden een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat u optimaal tot rust kunt komen en onbezorgd kan genieten van uw wellness belevenis.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laan van Hoornwijck
Rijswijk 2289 DG ZH NL
Routebeschrijving