Midden in de levendige binnenstad van Gouda bevindt zich achter een authentieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School dé mooiste stads-spa voor totale ontspanning. In 1922 is het pand gebouwd als badhuis en precies negentig jaar later openen de deuren zich opnieuw. Ditmaal voor Spa Gouda, dat dankzij de persoonlijke aandacht, de prachtige architectuur en het ruimschoots aanwezige daglicht een plek is waar rust echt alle ruimte krijgt.

Wie over de drempel stapt, zal zich zonder twijfel verwonderen over de magistrale metamorfose die het in de loop der jaren sterk verwaarloosde pand heeft ondergaan. In alle minutieus uitgewerkte details van de schitterende inrichting is de rijke Hollandse historie liefdevol verweven met Oosterse tradities. De liefde voor het karakteristieke Goudse pand én voor de geschiedenis van wellness wereldwijd, is op unieke wijze samengebracht. In Spa Gouda is het sprookje van duizend-en-één-nacht werkelijkheid geworden.

Dus of je nu iets te vieren hebt of gewoon een dagje wilt genieten, u kunt bij ons elke dag terecht voor unieke en persoonlijke behandelingen. Verwen jezelf met een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid, een overheerlijke massage of laat je verrassen in de door ons zelf ontwikkelde Busleri.

 

Opening Hours

Monday

Gesloten

Tuesday

11:00 - 22:00 (1e dinsdag vd maand vrouwendag)

Wednesday

11:00 - 22:00 (badkledingdag)

Thursday

11:00 - 22:00

Friday

11:00 - 22:00

Saturday

11:00 - 22:00

Sunday

11:00 - 18:00

Address & Contact

Our Address

Lange Groenendaal 79, Gouda

Telephone

Claim bedrijf

Is dit uw bedrijf ? Klik op claim uw bedrijf en krijg de unieke mogelijkheid deze pagina zelf aan te passen, promoties te plaatsen en vele andere functies. Claimen is gratis.

Claim Listing